UWV

UWV is voor Centaurus Loopbaanadvies vanaf 2004 een duurzame samenwerkingspartner.

Wij beschikken over waardevolle contacten met de medewerkers van UWV en kunnen met trots melden dat onze Klanttevredenheid onderzoeken met een rapportcijfer 8 het vermelden waard zijn. Toch geloven we ook dat het altijd beter kan en daarom werken we graag mee aan de hoge eisen die UWV stelt aan haar samenwerkende partijen. Op deze wijze bewaken wij de kwaliteit van deze dienstverlening.

 

UWV biedt haar klanten de mogelijkheid om met ‘Werkfit maken’ trajecten de onderstaande werkgebieden te verbeteren:

  • Werknemersvaardigheden

Het versterken van de werknemersvaardigheden

  • effectiviteit

Het verbeteren van de persoonlijke effectiviteit en situatie

  • arbeidsmarktpositie

Het in het beeld brengen van de arbeidsmarktpositie

Werknemersvaardigheden verbeteren

Centaurus Loopbaanadvies heeft ruime ervaring met het coachen van klanten die al geruime tijd uit het arbeidsproces zijn. De focus hierbij ligt vooral in het op laten bouwen van arbeidsritme en te werken aan het weer zelfstandig opbouwen en uitvoeren van werkervaring. Dit kan bijvoorbeeld door het vinden van een passende werkervaringsplaats, stageplek of vrijwilligerswerk. Wij weten hiervoor de juiste weg te bewandelen, ook als het gaat om het benaderen van diverse instanties.

Persoonlijke effectiviteit versterken

Stimuleren en activeren van klanten waardoor de fysieke en mentale weerbaarheid en fitheid toeneemt staan hier centraal. De coaches van Centaurus leren de klant om te omgaan met de ervaren belemmeringen en zich meer te kunnen gaan richten op werk.

Wij bieden hierbij de volgende trainingen aan:

Burnout trainingen, assertiviteit training, rouwverwerking, empowerment training, leren omgaan met beperkingen en doseren van je energieniveau.

Alle trainingen zijn gericht op het versterken van de mentale en fysieke weerbaarheid

Arbeidsmarktpositie in beeld brengen

Centaurus is gespecialiseerd in het begeleiden van klanten om met behulp van assessments een realistische kijk op de arbeidsmarkt te ontwikkelen. Hiervoor beschikken wij over diverse licenties met betrekking tot testbureaus en zijn we geautoriseerd om deze uit te voeren.

Wij geven u hiermee inzicht en overzicht van de (regionale) arbeidsmarkten, de trends en ontwikkelingen en brengen u in contact met waardevolle netwerkcontacten, vacatures en scholingsmogelijkheden.

Ondersteuning bieden we ook bij het bepalen van de zoekrichting, passende scholing die aansluit bij uw interesses, affiniteiten, competenties en beperkingen.

Uitgangspunt bij ons is steeds voor de klant dat duurzame re-integratie voorop staat

1 gedachte over “UWV

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.