Outplacement

Reorganisatie, fusie, gewijzigde concurrentieverhoudingen, nieuwe economische en/of technische ontwikkelingen. Veranderende ambities van een medewerker of organisatie. Afscheid nemen van je functie is niet altijd te voorkomen.
Centaurus Loopbaanadvies heeft een ruime ervaring opgebouwd om op persoonlijke professionele wijze de bemiddeling van door- en uitstroom van personeel te begeleiden.
Met bijna 20 jaar ervaring en een sterke inbedding in regionale arbeidsmarkten beschikken wij over een uitgebreid netwerk. Door de intensieve contacten met partijen zijn we succesvol in het begeleiden van mensen naar nieuw passend werk.

Centaurus Loopbaanadvies zorgt voor het gehele begeleidingsproces, van de eerste opvang bij aanzegging dat de werknemer afscheid gaat nemen tot de nazorg bij herplaatsing.
Met de werknemer worden de mogelijkheden in kaart gebracht en worden de sollicitatievaardigheden versterkt. De coaches leggen contacten naar nieuwe organisaties en zorgen ervoor dat de werknemer zichzelf goed kan positioneren naar nieuwe werkgevers toe. Outplacementtrajecten zijn altijd op maat ontwikkeld na een zorgvuldige intake en dit staat mede garant voor een hoog slagingspercentage bij ons.

8.961 gedachten over “Outplacement